Pregàries que fan arribar persones de la nostra comunitat per aquest temps difícil i d’excepcionalitat que estem vivim.


PREGÀRIES

Senyor, que els nostres cors s'asserenin. Que sapiguem veure que Tu ets el nostre Camí, la Veritat i la Vida.
Camí, que fem junts.
Veritat, perquè ens parles des del cor.
Vida, ja que el teu encontre ens transforma.
Que aprenguem a confiar en Tu i tinguem la humilitat d estar disposats a fer allò que ens demanes. Preguem


Mª Mar Toribio

JESÚS TAMBÉ VE A CASA . L’altre dia fent la pregària amb el mòbil, em va sorprendre veure Jesús a casa, quan sempre soc jo el que va a la seva. Vaig preparar l’altar, com si vingués un convidat especial; a la llum d’una espelma, a les fosques i amb silenci vaig recordar com era tot quan era petit, més senzill, més a prop dels teus, dels veïns, ens coneixíem i apreciàvem, allà seguríssim que hi era Jesús. Te’n adones, quan vas a casa d’algú, que no necessites que vingui a la teva. No deixem passar aquesta oportunitat de que Jesús vingui cada dia a casa. RESSUSCITEM AMB ELL!!!

Albert Felip


"Senyor, cada diumenge parteixes el pa perquè et reconeguem ... i després desapareixes perquè és el nostre torn. Però som durs de cor. QUEDA'T AMB NOSALTRES"

Isabel Mas


Jesús, nosaltres com els deixebles d'Emmaús, et demanem que ens acompanyis tots els dies de la nostra vida. Que tinguem el cor obert per reconèixer la teva presència en el proïsme. Que aquesta trobada amb Tu ens transformi i que siguem capaços de compartir l'alegria de Crist Ressuscitat amb els nostres germans. Preguem

Mª Mar Toribio


La situació que estem passant no para la nostra fe, perquè encara que no ens veiem físicament, els nostres cors segueixen units.

Aquests dies ha canviat la forma en viure la nostra fe,  però intentem que continuï creixent d'altres maneres.  

(Berta Roura i Eli Serrano del Grup de Joves)


Pregària presentació preparada per Ana Moreu:

Senyor, en aquests moments de foscor, ajuda'ns a trobar la claror de la teva mirada en tots aquells que estan al servei dels més febles.
Que entre tots sapiguem ser portadors d' esperança i de llum. Preguem

Mª del Mar Toribio