6 d’abr. 2013

És Pasqua !


Sí germanes i germans, la Llum del Crist Ressuscitat ja brilla també a la nostra parròquia de Sant Joan.
Un any més, la nit de Dissabte Sant entràvem a l’església a les fosques, seguint la llum nova del Ciri Pasqual.

“Germans, avui és un dia gran:  Crist ha Ressuscitat !!”

Cantàvem plegats amb el Pregó de Pasqua.
El Ciri presidirà totes les nostres celebracions durant els 50 dies de la Pasqua; especialment les Eucaristies, però també les celebracions de Baptismes, Matrimonis, Primeres Comunions, Exèquies, i també la Unció dels Malalts.

És a la llum del Crist Ressuscitat que la vida dels seus seguidors adquireix un nou sentit, més ple, més ferm, més arriscat.  Ja no hi ha por a la fosca.  Crist ha il·luminat tots els racons de l’existència humana. Tot ha estat salvat !!
El Ciri Pasqual, bonic, ben decorat amb elements de la Creació,  il·lumina la nostra església de Sant Joan; però volem que sigui un signe de la llum nova que brilla en el cor de cada persona que ve a la parròquia a fer una estona de pregària o a celebrar l’Eucaristia (Acció de Gràcies) en Comunitat o a trobar un moment personal de silenci i pau al final d’una jornada dura i amb problemes, ...
Volem que la llum del nostre Ciri Pasqual faci llum també sobre les relacions entre tots els vilassarencs; que en ajudi a trobar camins d’amistat, de diàleg, de solidaritat amb els que més ho necessiten.
A la llum del Crist Viu podem ser capaços d’anar trobant camins que ens apropin a la fraternitat que va proposar-nos Jesús de Natzaret; que ens apropin al món que Déu somia per a tots els seus fills i filles.

A la pestanya superior trobareu un resum de les celebracions

BONA PASQUA DE RESURRECCIÓ !