1 de nov. 2014

Assemblea Parroquial: FEM PARRÒQUIA!


El dissabte 25 d’octubre, pel matí i a l’escola de la Presentació, es va celebrar l’Assemblea Parroquial per presentar la proposta de Projecte Pastoral. Una proposta que des de fa un any està treballant i elaborant el Consell Pastoral i que es presentava en comunitat per conèixer-la, compartir-la i treballar-la conjuntament.


La reunió va començar amb una pregària conjunta amb cants i reflexió que ens va fer sentir-nos Comunitat. Tot seguit es van presentar les motivacions, el treball, i la proposta d’objectius pastorals i àrees que conformen l’acció, l’atenció i l’acolliment de la nostra Parròquia.

A continuació i després d’un esmorzar amb xocolata i pastes, diferents propostes d’accions es van treballar per tots els assistents, repartits per grups, per tal de poder revisar totes les àrees pastorals de la nostra parròquia i que en acabar es van expressar i compartir entre tots.

Com resumeix Mn. Toni al butlletí: “Un matí de participació en comunitat on tothom es va poder expressar i escoltar per tal de veure per on el Senyor es va fer present avui entre nosaltres i quines han de ser les prioritats per continuar sent una Comunitat viva i que mantingui viu l’Evangeli, de manera que el sàpiga comunicar a totes les generacions.”

Agraïm a tots els assistents a l’assemblea la seva participació, a totes les persones que amb el seu treball i dedicació estan fent possible aquest projecte pastoral i un agraïment molt especial a les religioses Franciscanes per la predisposició i cessió de l’escola.


A continuació el reportatge fotogràfic i la presentació del projecte pastoral: