5 de març 2015

Missa Familiar del diumenge 1 de març


“Aquest és el meu Fill, el meu estimat; escolteu-lo”

Avui 1 de març, II diumenge de Quaresma hem tingut Missa Familiar. L’Evangeli ens parla sobre la transfiguració de Jesús. És un passatge complex pels infants de catequesi, però amb la representació que han fet i la homilia de Mn. Toni, ha sigut molt entenedor. Realment, lo important del text és adonar-nos que Jesús és el Fill de Déu.


Perquè s’entengués aquesta afirmació, el temple ha quedat a les fosques, només estava il·luminat el Crist a la creu. S’ha vist clarament que Jesús és l’única llum que ens Guía. La llum que no s’apaga mai, malgrat hi hagin núvols i sembla que no hi sigui, Ell  sempre hi és.

També hem fet ressò del missatge del Papa Francesc per la Quaresma: “Enfortiu els vostres cors”. Els nois del Ktclub han presentat un mural fent referència a les accions que cal practicar per tenir un cor més fort davant les  debilitats.

Una Eucaristia amb dos missatges molt contundents: saber veure i escoltar al Fill de Déu i per altra banda fer que el nostre cor sigui cada cop més cristià.

Ha sigut una celebració molt participativa. Fa goig veure l’Església plena de famílies e infants que no es mostren indiferents vers Crist. Moltes gràcies a tots els que feu possible que puguem gaudir d’una Missa tant viva.Mª del Mar Toribio