3 d’abr. 2015

Diumenge de Rams


(Reportatge de Mª Àngels Arcos)
Tothom cap al pati de les Religioses Franciscanes per beneir els nostres rams, per aclamar a Jesús en la seva entrada  a Jerusalem. Nens i nenes amb les palmes i palmons ben guarnits.

Un any més, la afluència de gent ha destacat. Un cop feta la benedicció, ens vam dirigir junts en Processó fins al Temple, per celebrar l’Eucaristia, acompanyats pel Cor Parroquial.


Preguem per la pau al món. El Mn. presenta el Pa i el Vi i consagra rodejat de nens i nenes amb les seves palmes i palmons, QUINA IMATGE MÉS BONICA!!

Resem el Pare Nostre en Comunitat i participem rebent el Cos de Crist acompanyats de cants i música, com és habitual en les nostres celebracions.

A les 12.30h, Benedicció de Rams a la Plaça de l’Església. Nens, pares, avis…esperaven rebre la benedicció, en un escenari que semblava una Postal, no hi cabia més gent… A continuació es va celebrar l’Eucaristia.

Divendres Sant, desprès de l’Ofici, es representarà “La Passió, CRIST HA MORT PER NOSALTRES”. Amb noves escenes,  música en directe i nous i joves actors !!!. Des dels més petits fins als més grans, amb ganes i il·lusió. Una obra dirigida per en Quim i la Mercè.

La Vetlla Pasqual-Eucaristia de Pasqua, la nit més gran de l’any, nit de Resurrecció de Jesús. Un cop acabada, ens menjarem les “Mones” a la Plaça de l’Església, acompanyades de refrescos i  l’Alegria que representa aquesta Vetlla.