3 de maig 2015

Recés de confirmació


El dissabte 25 d'abril els nois i noies de la nostra parròquia que s'estan preparant per rebre el Sagrament de la Confirmació van viure una jornada de Recés al Convent de les Carmelites Descalces de Mataró.


Acompanyats per l'Àngels i el Carles, els seus animadors-catequistes i de Mn. Toni,  van poder tenir moments per a la reflexió personal, per compartir en grup i també per aprofundir en el significat i la forma de celebració d'aquest Sagrament que representa el final de la Iniciació cristiana.   També van comptar amb el testimoni ben viu de la Priora de la Comunitat,  Sor Anna Boj, que els va parlar del seu camí de fe des de que era jove fins avui, de com és la vida en la Comunitat i també els va presentar qui era la seva fundadora, Santa Teresa de Jesús, de la qual ara celebrem el 5è  Centenari del seu naixement.


Els nois i noies seguiran el seu camí de preparació a la Confirmació fins al proper diumenge 14 de juny en que el Bisbe Auxiliar de Barcelona els conferirà el Sagrament a la missa de les 11 del matí.