6 de gen. 2016

L’Adoració dels Reis Mags d’Orient a l’Infant Jesús


Formant part dels actes programats amb motiu de la Cavalcada, els Reis Mags van entrar amb companyia del Patge Reial i d’alguns patges en una església plena de nens i famílies que els esperaven per sentir-los a prop i presenciar l’adoració.

La lectura de l’Evangeli de Mateu ens va recordar la manifestació al món de Jesús, quan fa més de dos mil anys uns Mags, representant a totes les cultures del món, van anar seguint un estel per conèixer i adorar Jesús.


Tot seguit cinc infants, en representació de tots els nens, van donar la benvinguda amb la nadala "El Noi de la Mare" cantada i musicada amb flauta i agraint als Reis Mags aquella nit tant màgica que per ells representa la Nit de Reis.

Finalment i amb l’acte d’adoració per parts de reis i patges, va concloure la commemoració amb els Reis saludant als infants tot sortint de l’església.


Un any més des del Consell Pastoral agraïm als responsables municipals de la cavalcada i als membres de la Comissió de festes participants, la seva col·laboració en l’organització de l’acte i també agraïm a totes les persones que hi van assistir, l’alegria i el respecte per aquesta commemoració.