29 d’oct. 2016

Missa Familiar i d’inici de curs


El diumenge 16 d'octubre vam celebrar la Missa Familiar d'inici de curs,  amb especial participació de les famílies de la Catequesi infantil i dels nois i noies del Kt Club,  així com de tots els grups que formem la parròquia i que ja tots s'han posat en marxa en les darreres setmanes.


Cal destacar que aquest curs són diversos els grups de la Parròquia als que s'han incorporat noves persones per participar o per animar els grups com a responsables. És el cas de Vida Creixent, Càritas, Kt Club, Catequesi, Grup Bíblic, Famílies Fent Amics . Sempre és un goig poder acollir gent nova que té ganes de fer camí en la fe, i fer-ho en grup, en Comunitat. També és d'agrair i molt que diverses persones s'hagin ofert per assumir una part de responsabilitat en la bona marxa i dinamització d'aquests grups. Com dèiem el dia de la Trobada de Col·laboradors de la Parròquia, el passat 8 d'octubre,  tots som cridats pel Senyor a ser  "corresponsables"  de la tasca missionera de la Parròquia;  tots hem de poder respondre d'alguna manera a aquesta crida.
La Missa Familiar d'inici de curs, doncs,  va ser una celebració bonica que ens va permetre visualitzar aquest moment bo de tots els grups i de donar gràcies a Déu pel nou curs que hem començat i posar-lo en les seves mans.


La celebració va acabar, com ja és habitual, amb un bon pica-pica a la plaça de l'Església que ens va permetre saludar-nos i retrobar-nos en un clima molt familiar que vam aprofitar durant una estona ben llarga.