26 de nov. 2016

Recés d’Advent 2016


Diumenge 20 de novembre, en una antiga masia vinícola del segle XVII de Santa Elena d’Agell, “Can Vivé”, va tenir lloc el Recés d’Advent per tots els membres de la comunitat que desitgessin passar un moment de trobada i reflexió personal.


Vint-i-dos persones van participar de la trobada que va començar amb un esmorzar conjunt en una sala-celler de la masia i, tot seguit, amb la pregària del Grup Bíblic, Mn. Toni començà la introducció al recés llegint els apunts preparats per a l’ocasió de la Priora del Convent de les Carmelites de Mataró que va excusar, per motius personals, la seva absència. També hi van haver altres propostes de reflexió de l’advent, del sentit de la vida i de la crida a ser comunitat.

Tot seguit dues hores de reflexió personal per l’interior de la masia, pels seus jardins o pel bosc del seu voltant, que van ser un regal i privilegi donat el que ens costa, en el dia a dia que vivim, trobar moments de recés personal. A continuació la eucaristia a l’Ermita de Santa Elena, un dinar de germanor compartit entre els assistents i una entretinguda sobretaula que va acomiadar la trobada.


Una bona experiència per rebre el temps d’Advent i d’esperança pel significat del naixement de Crist.