10 de nov. 2018

Castanyada “Fent Amics”



Els passats 3 i 4 de novembre vàrem celebrar la castanyada de Fent Amics.
Dissabte a les 9 del matí ens trobàvem amb els cotxes davant la Bòbila per anar cap a la casa de colònies de Viladrau. Un cop allà i organitzades les habitacions vàrem sortir d'excursió a l'Ermita de la Verola. El paisatge de tardor del Montseny va ser un bon marc per encabir-hi somriures, complicitats i collida de castanyes per part dels més petits, que gaudien traient les castanyes del pelló.

Per la tarda hi havia taller de panellets pels nens que es van servir després de sopar i que estaven boníssims. Aquests nens són uns xefs extraordinaris! 
Més tard xerinola per les habitacions i passadissos pels nens i sobretaula amb castanyes i vi dolç pels adults. Finalment cap a les 12 tothom a dormir i fins demà si Déu vol...
I ja som a diumenge! Arribaren les famílies que s'incorporaven per la missa familiar al mig de la natura. Guitarres, pregaries i danses...El sentiment de germanor de fent amics tornava a fer-se present entre nosaltres.
I com a cirereta del pastís el dinar de germanor. Al voltant de la taula érem gairebé una quarantena d'amics que seguim fent camí plegats al costat del més amic de tots...Jesús.

Tània Escala