15 de des. 2018

Nou impuls al projecte de Càritas Vilassar de Mar



Dins el procés de revisió en que estem immersos a Càritas Vilassar de Mar, els voluntaris han estat sens dubte una peça clau.
Ells  son les mans, els ulls i el cor de Càritas, i es gracies a ells i elles que des de Càritas podem fer arribar els ajuts humans i materials allà on son més necessaris.
Aquesta foto correspon a la sessió de Formació en la que uns membres de Càritas Diocesana ens van explicar com cal fer una correcta atenció domiciliaria.


Per que amb els canvis realitzats en l'ajut alimentari, passant de la bossa d'aliments a la tarja moneder, els nostres voluntaris han deixat d'invertir hores en trafegar amb llaunes i capses per  poder dedicar-se amb més cura a fer un millor acompanyament a les persones. Aquest acompanyament inclou ajudar a fer la compra a persones, majoritàriament grans, que per problemes de mobilitat o de barreres arquitectòniques, tenen dificultats per sortir al carrer.
Un cop més agraïm a tots els voluntaris la seva generositat, la seva predisposició i la il·lusió que estan posant per fer realitat una Càritas encara més propera i solidaria.                                      
Ana Moreu