5 de gen. 2019

Misses del Pollet i del Gall“Navidad significa celebrar a un Dios que revoluciona nuestras lógicas humanas.” (Papa Francesc)

Dilluns 24 de desembre i amb la Llum de la Pau arribada de Terra Santa a l’altar, es van celebrar les Misses del Pollet i del Gall per commemorar el naixement de Jesús i seguir el seu camí d’amor i felicitat.


A la del Pollet moltes famílies van omplir l’església per gaudir d’aquesta missa, cada vegada més familiar i participada pels infants. Com ja és tradicional, previ a l’inici de la celebració, nens i nenes de catequesi de primer i segon any de comunió, conjuntament amb dos noies del KtClub, van representar i recitar algunes escenes de la composició musical “Les Figures del Pessebre” d’en Joan Llongueras.

Per la nit, i amb la lectura del Pregó de Nadal, va començar la Missa del Gall,  amb la solemnitat de l’ocasió. La missa de la Nit Santa de Nadal va estar acompanyada pel Cor Parroquial i en acabar, a la plaça de l’església, es va beneir el Pessebre municipal amb el cant de nadales i, tot seguit, els assistents van fer comunitat amb els millors desitjos de Nadal, amb una mica de torrons, cava i vi bo.

Missa del Pollet  

 
  

Missa del Gall