27 de juny 2019

Tastet de cuines del món



Diumenge 23 de juny cap al migdia va tenir lloc la segona edició del “Tastet de cuines del món” organitzada per la Parròquia i formant part de les activitats de Festa Major de VdM.

Marroc, Nicaragua, Hondures, Colòmbia, Perú, Holanda, Ucraïna, Itàlia, Catalunya, Extremadura, Andalusia i Galicia van ser les diferents cuines que hi van participar.

La plaça de l’Església es va transformar en un espai de gran festa, de convivència, integració, i proximitat de tots els que hi van participar i assistir. Una parròquia, una comunitat d’acollida, oberta, solidària i diversa que enguany destinarà els beneficis obtinguts de 562,93 euros a Càritas.

En nom de la comunitat, gràcies a tota l’organització que va fer possible aquesta gran festa i molt especialment gràcies a les cuineres i cuiners, Assisa, Latifa i Naima, Jackeline i Lessi, Rosibel i José, Cristina, Rita i Alfonso, Geni, Lesia i Artur, Gustavo, Yoya, Juanita i José, Mª Carmen, Neli, i a les que ens van refrescar amb llimonada, Rosa i Aurora.

“...A través de totes les seves activitats, la parròquia encoratja i forma els seus membres perquè siguin agents d'evangelització... (Papa Francesc)”

Pilar Perez