30 de nov. 2019

Assemblea de Joves de la Parròquia



El passat 23 de novembre va tenir lloc la primera assemblea jove de la parròquia de Sant Joan de Vilassar de Mar, el motiu d’aquesta va ser donar veu als joves.

Dies abans d’aquesta assemblea vam fer una enquesta a la sortida de les Misses per saber què pensava la gent del paper dels joves a la nostra Parròquia. Per iniciar l’assemblea vam analitzar les respostes obtingudes. Després vam poder gaudir de la presència de tres joves que ens van explicar el seu testimoni i les activitats que feien a la seves parròquies corresponents, per ajudar-nos a innovar les activitats en la nostra. Donem gràcies a la Blanca del casal Loiola, el Gabriel de la Parròquia de Sant Pacià i a la Rocío de la Parròquia de Santa Coloma i responsable dels joves en el moviment cristià de joves.


En un moment de la jornada ens vam agrupar amb els nostres grups de Fe on vam triar unes propostes que voldríem començar a portar a terme. Al final de la jornada algun membre del Consell Parroquial va venir per escoltar-nos i prendre nota de les nostres propostes.

Les PROPOSTES que van sortir van ser les següents:

-        -  Fer-nos veure més pel poble per convidar més joves
-         - Fer un instagram de la parròquia
-         - Campaments d’hivern i d’estiu i més sortides, amb totes les parròquies
-         - Acomodar-se amb tots i escoltar-nos, i fer-nos escoltar al consell
-        -  Que hi hagi un grup de música i danses a les misses, format per joves
-        -  Fer més voluntariats (portar menjar als qui ho necessitin, anar a residències d’avis,...)

Clara Itchart Fábregas