25 de des. 2019

Llum de Betlem, llum de Pau



“La pau no és solament l’ absència de la guerra; mentre hi hagi pobresa, racisme, discriminació i exclusió, difícilment podrem assolir un món de Pau”.
                                                                                                   Rigoberta Menchú 

Recollint aquestes paraules, el divendres passat, l’ església de Sant Joan de Vilassar de Mar ha ofert el seu granet de sorra i de nou aquest any ha acollit la llum de la pau que els escoltes de Viena recullen de la cova de Betlem on va néixer Jesús. Amb aquest gest vol fer arribar el missatge de pau de Nadal.


I així amb les diferents parròquies de l’ Arxiprestat de la Cisa vam recollir la llum del fanal viatger i acompanyats pel ritme i el so del tabals Trencaones de Premià ens vam unir les diferents parròquies de la Cisa a la Plaça de l’Església i amb els nostres fanalets vam rebre aquesta llum perquè il·lumini les nostres llars.

Els nois i noies del KtClub van vendre les espelmetes de la pau i enviaran la recaptació a Terra Santa com a acció solidària. Que aquest gest de solidaritat ens segueixi recordant que tothom és cridat a la pau i que amb aquests petits gestos  GENEREM PAU.

Geni Canta