12 de febr. 2022

Descansa en Pau, Monsenyor i amic Toni Vadell

 


Aquest matí ens hem despertat amb la trista noticia del traspàs de Mons. Antoni Vadell, Bisbe Auxiliar de Barcelona. Feia setmanes que des del Bisbat ens informaven de l’empitjorament de la seva malaltia. Hem pregat molt per ell i ara ja descansa en la Pau dels braços del Pare. Però això no ens treu la tristesa que ens provoca un comiat tan definitiu i prematur.


Més enllà de les tasques pastorals pròpies de les seves funcions com a Bisbe de la nostra Diòcesi, Mons. Toni Vadell ha estat sempre un gran amic de la Comunitat Parroquial de Vilassar de Mar. Ens ha acompanyat en celebracions importants, com la Pasqua, la Confirmació dels nostres joves, les Conferències Quaresmals. I també  en allò que ens es més propi, com les reunions del Consell Pastoral, la presentació del nostre Pla Pastoral Parroquial, la formació i catequesi dels catecúmens, la representació de la Passió, Crist ha mort  per nosaltres,...

L’hem tingut a prop en els bons moments i també en els més complicats, donant suport a l’Equip Coordinador i animant-nos a no defallir, a fer de la nostra Parròquia un espai d’acollida i de testimoniatge del missatge de Jesús i també a ser membres evangelitzadors.

Ha estat un bon Pastor i som molts els que el portarem per sempre al cor. I podem dir que ell també ens duia al seu cor. Com anècdota podem explicar el gran crit de “Hola Vilassar!” que va exclamar en trobar-nos al Congrés de Laics que va organitzar la conferència Episcopal Espanyola a Madrid el 14 de febrer del 2020, just ara fa dos anys.  Allà, a la ponència final ens va deixar el seu llegat d’esperança i amor per una Església sinodal amb l’esperit de la Pentecosta sempre viu.

Descansa en Pau, Monsenyor i amic Toni Vadell.

Consell Pastoral Vilassar de Mar