14 de maig 2022

Missa de comiat de Mn. Alfons Vilà

 


Diumenge 8 de maig es va celebrar una Eucaristia d'Acció de Gràcies pels 12 anys de vicari que Mn. Alfons Vilà ha compartit amb La nostra Parròquia. Va ser una celebració llarga, molt cuidada, emotiva i inoblidable.

L’Eucaristia va estar presidida pel mateix Mn. Alfons i concelebrada per Mn. Colomer i Mn. Alfons emocionat va compartir els seus sentiments i els records que s'emporta en el seu cor.

El grup de músics de la Parròquia, va donar a la celebració un to alegre i festiu que va culminar amb la visualització d'un vídeo, amb agraïments dels que han estat rectors de la Parròquia, Mn. Toni Roman i Mn. Josep Lluís Muñoz, així com del vicari episcopal Mn. Andreu Oller, i recollint moments rellevants d'aquests darrers dotze anys; en nom de tota la comunitat se li va obsequiar amb un àlbum fotogràfic resum de tots els anys, una placa de metraquilat commemorativa i tothom que va voler va poder signar en el llibre de dedicatòries preparat per l’ocasió.

En acabar un llarg aplaudiment, emocionat, calorós, sincer, amb la gent en peu, per fer visible tot allò que les paraules no poden expressar, però que ens desborda al fons del cor. A la Plaça vam continuar la celebració amb un refrigeri de germanor.

Gràcies Mn. Alfons!! Te’n vas de Vilassar però continuaràs al cor de tots nosaltres i de la Comunitat de Sant Joan!

 Consell Pastoral

Per accedir al vídeo cliqueu el següent enllaç:

https://youtu.be/gKoNi5HOqGA