20 de març 2013

Missa Familiar 17 de març 2013



Premeu play per la música

El diumenge 17 vam celebrar la Missa Familiar del mes de març.  Hi van participar nombrosos nens i nenes i adolescents dels diferents grups de Catequesi de la Parròquia, acompanyats dels pares, avis, germans, tiets ... L'Evangeli, que parlava de com Jesús perdona a una dona adúltera, va ser escenificat pels nois i noies del segon curs de Primera Comunió. 

Els joves de Confirmació van posar de manifest en quines situacions nosaltres llencem "pedres"  contra les persones, que no deixen créixer; i els de primer curs de Primera Comunió van mostrar, a través de la pregària de Sant Francesc, com podem transformar l'odi en amor, la tristesa en alegria, la focor en llum... i com el perdó obre camins nous en les persones. Els nois i noies del grup de Joves van acompanyar els cants amb guitarres, clarinet i teclat;  una bona orquestra al servei de la celebració litúrgica.
La propera Missa Familiar tindrà lloc el diumenge 14 d'abril a les 11 del matí;  celebrarem la Pasqua de Jesucrist i la nostra, i en ella, alguns nois i noies rebran el Baptisme."
Si entreu a "més informació" podreu veure les fotografies