19 d’abr. 2013

Missa Familiar 14 d'abril 2013



 Premeu play per la música


El passat diumenge 14 vam celebrar la Missa Familiar d'aquest mes d'abril, amb molta participació de les famílies, infants i adolescents dels diferents grups de Catequesi de la nostra parròquia:  KT Club, Confirmació, Joves ... Els infants que es preparen per a la Primera Comunió van escenificar l'Evangeli del diumenge, tot significant l'aparició de Jesús Ressuscitat enmig dels seus deixebles, els quals no aconseguien pescar res aquell dia. Tot va canviar quan Jesús es va fer present enmig d'ells.

Especial significació i emoció va tenir el moment del Baptisme de 5 nois i noies que s'estan preparant per a la Primera Comunió. Les famílies i tota la Comunitat cristiana els vam acompanyar i vam renovar amb ells el nostre compromís de viure la fe, fidels a l'Evangeli de Jesús.  

També va ser molt ben acollit el grup de joves músics que acompanyen aquestes misses més participades per tothom, en el qual cada vegada s'hi van incorporant nous joves i nous instruments. El cant va ajudar a expressar l'alegria de descobrir Jesús Ressuscitat viu i present enmig de nosaltres.

La propera Missa Familiar la celebrarem el diumenge 12 de maig, com sempre a les 11 del matí.

Si entreu a "més informació" podreu veure les fotografies