8 de gen. 2014

L’Adoració dels Reis Mags d’Orient a l’Infant Jesús


Aquest any la commemoració de l’Adoració dels Reis d’Orient a l’Infant Jesús a l’Església va ser un acte de respecte i de tradició cristiana. Formant part dels actes programats amb motiu de la Cavalcada, els Reis Mags van entrar en companyia del Patge Reial i d’alguns patges, en una església plena de nens i famílies que els esperaven per sentir-los a prop i presenciar l’adoració.


Tres infants de catequesi, en representació de tots els nens, els hi van donar la benvinguda amb una cançó i agraint-los aquella nit tant màgica que per ells representa la nit de reis.

Amb la lectura de l’Evangeli de Mateu per l’ocasió, unes paraules encoratjadores de Mossèn Toni i l’acte d’adoració per part de reis i patges, va concloure aquesta commemoració amb la salutació dels Reis als infants mentre sortien de l’església.

Des de el Consell Pastoral agraïm als responsables municipals de la cavalcada i als membres de la Comissió de festes participants, la seva col·laboració en l’organització de l’acte i també agraïm a totes les persones que hi van assistir, l’alegria i el respecte per aquesta commemoració.