28 de set. 2014

Burriac Atac i Marrec Atac 2014. Solidaritat amb Càritas


El passat 6 de setembre es va celebrar la 10ª edició de la cursa nocturna Burriac Atac i la cursa no competitiva Marrec Atac per infants.

Com als darrers tres anys tant els organitzadors de la cursa com els participants es solidaritzen amb els més necessitats del municipi i aquest any, amb el lema “vine a córrer o a animar amb un pa sota el braç”, els participants i col·laboradors voluntaris portaven aliments, un total de 1.000 kg. Recollits, o col·laboraven amb la iniciativa portant 5 euros solidaris. Tots els ingressos d'aquesta iniciativa així com els beneficis que obtinguts de la inscripció de la Marrec Atac, aniran destinats íntegrament al banc d'aliments de Càritas.


Col·laboradors de Càritas, del grup de joves de la Parròquia i del Grup d’Opinió Vilassar de Mar, van participar a la recollida d’aliments que va tenir lloc a la Plaça de l’Ajuntament i des de Càritas Parroquial els hi donem les gràcies per la seva tasca. També agraïm als organitzadors de la cursa i als participants la seva iniciativa i aportacions solidàries.