23 de maig 2015

Jornada de Formació amb Mn. Xavier Morlans


El passat diumenge 10 de maig ens va visitar el sacerdot i teòleg Mn. Xavier Morlans al Centre Parroquial. L'objectiu de la trobada va ser explicar-nos com poder liderar la Pastoral en el segle XXI dins un món tan complex com el que vivim i des de la pròpia Parròquia.

Vam assistir-hi unes 25 persones i la jornada va consistir a explicar-nos quines són les realitats més actuals de les parròquies així com guiar-nos en com saber transmetre el missatge de Jesús en el món d'avui. La jornada està íntimament relacionada amb el Projecte Pastoral de la Parròquia i amb la tasca que s'està duent a terme per tal de valorar com hem de seguir caminant.
Desprès de l'explicació i un petit esmorzar compartit els assistents en vam posar en petits grups per a poder valorar els punts més importants comentats, veure què estem fent bé i quines altres coses podem millorar o fer de nou.
Ens vam adonar que el Projecte Pastoral té molta força dins la nostra Parròquia, que estem en el bon camí i que cal l'ajuda de tots perquè aquesta realitat doni bons fruits al final del camí marcat.

Albert Vives