5 de set. 2015

Atenció: nou horari de misses !!


       Feiners:    8 h. a la capella de les Religioses Franciscanes (català)
                         19 h. al Temple parroquial  (català)

       Dissabtes i vigílies de festius:  19 h. al Temple parroquial  (català)

       Diumenges i festius:    9:30 h.  (castellano)
                                              11:30 h.  i  20 h.  (català)




A partir del proper 14 de setembre començarà a funcionar l’horari de Celebracions del nou curs 2015-16.

Cal posar-hi atenció perquè hi ha algunes novetats. Després d’haver valorat en el Consell Pastoral les modificacions que es van produint en l’assistència a les nostres Misses, les possibilitats celebratives tant dels mossens com dels laics que ajuden en les diverses tasques (lectors, directors de cants i músics, etc.) hem cregut que és el moment de “racionalitzar” millor les Eucaristies que oferim des de la nostra Parròquia de Sant Joan. 


Som conscients que, com es diu popularment: “mai no plou a gust de tothom”, i que sempre hi ha persones que trobaran que uns altres horaris li anirien millor, segurament pensant més en ells mateixos que en la Comunitat. I és precisament aquest un dels criteris fonamentals a l’hora d’oferir aquest Horari nou: el fet que venir a Missa no ha de ser mai un acte individual, sinó una participació en la celebració de la fe que fa la Comunitat i en Comunitat;  intentant respectar les diferents sensibilitats i oportunitats,  però possibilitant sempre una celebració de qualitat per a la Comunitat cristiana. Les parròquies no som un caixer automàtic que ofereix serveis a tota hora i a cadascú individualment; som una proposta per viure la fe de Jesucrist en Comunitat. És per això que el lema proposat pel Consell Pastoral per aquest any també voldrà posar de relleu aquesta dimensió de la nostra fe: Som Parròquia. Fem Comunitat!

Així, doncs, esperem la comprensió i la participació i col·laboració de tothom en les nostres celebracions. Tot canvi sempre suposa un reajustament, un adaptar-nos per seguir caminant.  I això, sovint és molt bo, fa créixer. L’important és voler trobar-se amb la Comunitat que prega, celebra i estima, seguint les petjades marcades pel Senyor Jesucrist.