23 de febr. 2016

Sessió de formació de lectors


Seguint les línies fixades en el nostre Projecte Pastoral, el passat 21 de febrer l’Equip de Litúrgia va convocar una acció formativa pels Lectors habituals de les nostres Celebracions.

Per fer aquesta formació, vam comptar amb el valuós ajut de la Cori Casanova, metge foniatra i professora durant molts anys de la assignatura de Dicció i Locució al Seminari de Barcelona.


En una breu introducció teòrica es va revisar la funció i l’actitud que cal contemplar en proclamar la Paraula davant l’Assemblea. I tot seguit vam baixar al Temple per fer pràctiques amb el micròfon. La Cori ens va ajudar a veure en quins aspectes ens calia millorar i ens va donar eines per que les paraules, i també el missatge, puguin arribar a tots els que s’hagin congregat per escoltar la Paraula de Deu.


Des de l’Equip de Litúrgia agraïm sincerament a la Cori el seu ajut generós i valuós i esperem que a partir d’ara el lectors siguem millors transmissors per que la Paraula arribi i pugui esdevenir acció transformadora al cor de tots els assistents a les nostres Celebracions.