30 de juny 2016

Sant Joan. Una Festa Major Molt emotiva


“Fa goig sentir l’església tan plena i participativa per tota l’Assemblea en l’ofici de Festa Major!!” (Mn. Toni Roman).

Divendres 24 de juny és va celebrar l’Eucaristia per commemorar el neixament del nostre patró, Sant Joan Baptista. Una Eucaristia ben preparada i festiva, amb representació de tots els grups i totes les edats que formem la Comunitat cristiana. Amb presència de diverses entitats del poble amb qui compartim dia a dia l’amistat, la vida i la lluita per una vida millor. Amb presència de les diverses autoritats del poble.


Enguany la festa va venir acompanyada per l’alegria de poder estrenar el nou espai del Centre Parroquial. La sala i exposició en memòria de Mn. Pere Ribot, fill de Vilassar de Mar i insigne poeta català. Els arranjaments d’aquesta sala han estat possibles gràcies al finançament de l’Ajuntament, fruit del conveni de col.laboració per activitats culturals i socials. L’acte, que va estar inaugurat per l’Alcalde, Damià del Clot, va estar participat per molts feligresos que, en acabar i amb germanor, van compartir un lleuger refrigeri de celebració.

Encoratgem a la comunitat a visitar aquest espai aprofitant les activitats d’aquest estiu, les Tertúlies i el Cinema a la Fresca.