12 de nov. 2016

FENT AMICS: Castanyada familiar 5 i 6 de novembre


Dissabte 5 de Novembre, 9 del matí, pàrquing de la Piscina Municipal. Amb aquestes indicacions començava la 2ª trobada de FENT AMICS per a retrobar-nos després de l’experiència del Juliol i per a celebrar la Castanyada. Aquesta vegada a Can Bagís, una masia acollidora al costat de Sta. Coloma de Farners.

Després de trobar-nos i organitzar-nos pel viatge arribem a Can Bagís. El temps ens acompanya i tot i l’amenaça de pluja i fred no plou i la temperatura és fantàstica. Ràpidament ens instal·lem compartint habitacions comunes, deixem el menjar i agafem la motxilla i cantimplora per a fer un tomb als voltants de la casa. Alguns busquen un riu que no troben, altres amb més paciència acaben trobant un riu preciós enmig de la fullaraca seca de plena tardor.
Tornem a casa, dinem tots junts compartint el que hem portat i ressonen els acords de les guitarres tot fent el cafè a la vora del foc.
A la tarda ens visiten en Rafael Abós i la Montse, que ens donen pistes per a poder viure l’Espiritualitat en Família i fem un taller tots junts, papes i nens.
Preparem el sopar menjant truites de patates gegants i com no, les castanyes i panellets que ens han preparat els nens, boníssims!!! Ens ho acabem tot mentre fem la “night-show” de la Castanyada.
Diumenge ens llevem preparant les maletes per a tornar, i amb el neguit de celebrar la Missa de Campanya a les 12. Arriben més amics, som un total de 46 i celebrem al menjador de la masia la viscuda Missa amb compromís compartit inclòs.
Després del dinar de germanor i deixar la casa com ens l’hem trobat, al mig del pati de la casa cantem l’hora dels adéus i cap a casa.
Un cap de setmana compartit, diferent però alhora genial!
Gràcies a l’equip organitzador per  fer possible aquesta 2ª nostra trobada! Gràcies AMICS!!!

Albert Vives