7 de gen. 2017

L’Adoració dels Reis Mags d’Orient a l’Infant Jesús


La Nit de reis i formant part de la Cavalcada, els Reis Mags van entrar amb companyia del Patge Reial i d’alguns patges a l’Església que estava plena de nens i famílies que els esperaven per sentir-los a prop i presenciar l’adoració.

Amb la lectura de l’Evangeli de Mateu es va recordar la manifestació al món de Jesús, quan fa més de dos mil anys uns Mags, representant a totes les cultures del món, van anar seguint un estel per conèixer i adorar Jesús.

Un grup d’infants, en representació de tots els nens i nenes, van donar la benvinguda amb una nadala cantada i musicada amb flauta, agraint als Reis Mags una nit tan
màgica com la Nit de Reis.

La commemoració va concloure amb l’adoració dels Reis i patges al nen Jesús que van sortir del temple aclamats pels nens i nenes assistents.

Un any més des del Consell Pastoral agraïm als responsables municipals de la cavalcada i als voluntaris de la Parròquia, la seva col·laboració en l’organització de l’acte i també agraïm a totes les persones que hi van assistir, l’alegria i el respecte per aquesta commemoració.