29 d’abr. 2017

Diada de Sant Jordi


Novament, la Parròquia va sortir al carrer a celebrar la tradicional festa de Sant Jordi. Tot un èxit de públic i de vendes. Les 200 roses muntades i venudes pels joves del KT-Club, van volar en un moment, després de la missa de 11.30. Els beneficis aniran per ajudar-los amb les despeses per la sortida programada per aquest estiu al Camí de Santiago. La venda de llibres va costar una mica mes. Es van vendre 45 llibres. Molta gent no creient es va acostar a donar un cop d’ull a la nostra exposició de llibres cristians i d’actualitat literària. Fins i tot algun curiós es va comprar la Bíblia per saber de que anava...


Vam poder gaudir d’un dia especial, joves, voluntaris de diferents grups de la Parròquia. Un bon dia de germanor que ens acosta també al poble de Vilassar.
Que gaudiu dels llibres que vau comprar!

En acabar la jornada i desprès de tancar la parada de roses i llibres, a l’Església va tenir lloc el concert d’orgue, d’obres musicals barroques, a càrrec d’en Oscar Garcia, organista de la Catedral de Barcelona. Un autèntic plaer per al públic assistent.

Carles Sans