9 de gen. 2019

Adoració dels Reis Mags d’Orient a l’Infant JesúsCom cada any, els Reis Mags i el Patge Reial van entrar a l’església per fer l’adoració al Nen Jesús enmig de molts nens i nenes i famílies que els esperaven per veure’ls de prop i presenciar l’adoració.


Amb la lectura de l’Evangeli de Mateu es va recordar la manifestació al món de Jesús, quan fa més de dos mil anys uns Mags, representant a totes les cultures del món, van anar seguint un estel per conèixer i adorar Jesús.

Un grup de nenes i nens, en representació de tots, els esperaven a l’altar per donar-los la benvinguda amb una nadala musicada amb violí i agraint-los la nit màgica i de felicitat. L’acte va concloure amb l’adoració dels Reis i Patge Reial al nen Jesús i tot seguit la sortida de l’església enmig de les emocions dels nens i nenes assistents.

Des del Consell Pastoral agraïm als responsables municipals de la cavalcada i als voluntaris col·laboradors, l’organització de l’acte i a tots els assistents les alegries i emocions viscudes amb el respecte per la commemoració.