27 de febr. 2019

SOPAR “I tu què creus?



El divendres 22 de març ens vam trobar al Centre parroquial una vintena de persones amb una invitació a la mà: es tractava del Sopar "I tu què creus?", una nova proposta de la nostra Parròquia per tal de seure'ns junts al voltant d'una taula (bé, eren 3 taules) i tot fent un sopar de tapes, compartir unes interessants converses sobre quina fe vivim i com la vivim.


A partir d'unes preguntes que servien per trencar el gel i començar, després van anar apareixent més preguntes, algun vídeo interpel·lador, testimonis de fe i debat a les taules.

L'experiència va ser valorada com a molt positiva i necessària per tots els assistents, i amb una forta demanda de repetir-la. El repte per a la propera serà que cadascú ha de portar alguna persona convidada; algú que es fa preguntes en la seva vida però que no participa amb assiduïtat de la vida parroquial. Es tracta de crear espais on puguem presentar el missatge de l'Evangeli de Jesús a persones amb inquietud però que pel motiu que sigui no s'apropen tant a la parròquia.

La primera experiència ha estat un èxit absolut. Per a la propera ens hem posat "deures".

La pregunta continua oberta: I tu què creus?