16 de nov. 2019

Jornada Familiar amb Missa, Gimcana i Dinar



Diumenge 10 de novembre, va ser una jornada familiar plena de valors.

A mig matí la Missa Familiar amb l'Evangeli de Lluc on Mn. Toni ens va ensenyar, a grans i petits, que Deu Nostre Senyor és un Deu de Vius. També es va posar en valor la importància de cuidar i estimar el nostre planeta i el significat de la fe, eix central de la jornada, com un tresor a aconseguir i guardar per sempre. Relacionat amb la catequesi dels infants de primera comunió, tres personatges bíblics van ser claus per superar una de les proves de l'activitat que més tard ens esperava (Abraham, Isaac i Jacob).


Tot seguit, la Parròquia va organitzar una gimcana on els infants de la catequesi i KtClub juntament amb els pares i mares van poder gaudir una bona estona superant les proves fins a arribar a trobar "El Tresor de la Fe".  Proves que van aconseguir amb molta habilitat i alegria. Donem les gràcies com no, als nostres joves la Clara, la Míriam, la Berta, la Eli, en Kevin i en Jan que, amb la naturalitat de la que disposen, van ajudar a dur a terme les proves. Tot va acabar a l'escola de les Religioses Franciscanes  amb la trobada del Tresor, acompanyat de balls i molt bon ambient.

En acabar la gimcana, un dinar preparat pel grup de la parròquia Fent Amics per concloure aquesta jornada en família i amics.

Gràcies a totes les persones que vau participar i col·laborar en aquesta magnífica jornada.

Pili Pérez i Àngels Arcos


Missa Familiar

 

 
   



 


Gimcana i Dinar