6 de des. 2019

Compartint el Pessebre; preparant-nos per al Nadal



 Un any més,  les Famílies “Fent Amics” de la nostra parròquia i els Joves del Moviment Cristià de Joves de la Diòcesi  hem pujat junts al Santuari de Puiggraciós per començar el temps d’Advent tot fent el nostre Pessebre i compartint-lo amb la Comunitat benedictina que habita i ens acull en aquest santuari del Vallès, als peus del Montseny.

Érem més de 60 persones entre infants, joves i adults. Amb la fresca del matí ens vam trobar a La Garriga, i des d’allà amunt cap al Puiggraciós.  Un dia magnífica ens va permetre fer una bona passejada pels boscos de pins, alzines i roures.


Un cop al Santuari,  ens vam distribuir per grups d’edats:  els infant van fer enguany un pessebre amb materials reciclats i del bosc, enviant un missatge de sostenibilitat; els joves van refer la Nadal del “25 de desembre”  amb una lletra adaptada als nostres temps i com encarnar avui el Nadal;  els adults van reflexionar sobre com Déu continua fent-se present i acompanyant-nos avui en les nostres vides. Cap a migdia ho vam posar tot en comú en una pregària molt viscuda i participativa a l’església del Santuari,  amb la presència de la Comunitat benedictina.

Després, el tradicional dinar de botifarres i postres compartits enmig del bosc. El millor restaurant i el millor menú !!

Una vegada més,  una fantàstica experiència que ens ha permès preparar-nos per al Nadal en família,  tot compartint el camí,  l’amistat, la pregària, la natura .... Tan debò que l’esperit del Pessebre de Sant Francesc vagi marcant la nostra manera de viure aquest Nadal.