12 de febr. 2020

Sopar de la Fam amb la campanya de Mans UnidesAmb motiu de la Campanya de Mans Unides 2020, divendres 8 de febrer, a la sala Mn. J M Galbany va tenir lloc el Sopar de la Fam, que cada any organitza la Parròquia.

Aquest any, amb el lema de la campanya “Qui més pateix el maltractament al planeta no ets tu”, l’acte va estar presentat pels Grup de Joves de la Parròquia amb reivindicació de la necessitat de tenir cura del planeta.


Vam comptar amb la presencia d’en Paco Marro, representant de Mans Unides a Barcelona que ens va presentar la campanya d’aquest any i els objectius dels diferents projectes en marxa; i també ens va acompanyar Mn. Juan Carlos Cabrera, mercedari i missioner a Moçambic, que ens va exposar, amb un vídeo-reportatge, la dura realitat de la seva missió en aquesta part de l’Àfrica.

Per sopar es va oferir fruita i entrepans que van portar els mateixos participants a l'acte. Aquest any, els diners recollits al sopar es destinaran, al projecte assignat de millora a l’accés a l’educació primària a Solwezi a Zàmbia.

Des de la Parròquia agraïm a tots els assistents a l’acte la seva participació i solidaritat.