8 de març 2020

Missa Familiar i d’inici de Quaresma



Diumenge dia 1 de març, en motiu de la Visita Pastoral, el senyor bisbe auxiliar de Barcelona, Antoni Badell, va presidir l’eucaristia de la nostra Comunitat parroquial dins del marc de la missa familiar d’inici de Quaresma.

Amb la inspiració dels nostres signes quaresmals, el bisbe ens va fer la reflexió de com ha de ser la nostra comunitat: ens va dir  que no siguem una comunitat cactus, sinó una comunitat acollidora.

Per assolir-ho, aquesta Quaresma hem de posar-nos a “Tiro de Jesús”. Els infants de catequesi faran servir una simbòlica diana que els ajudarà a fer el camí, que cada setmana aniran completant amb un dard-missatge.


En el moment de la pau, el bisbe va enviar els infants a transmetre un missatge secret a cau d’orella. El missatge era “Jesús t’estima”. Va ser molt emotiu.

Abans de finalitzar, el bisbe va fer una crida als nostres joves de la parròquia, els va fer posar-se davant de tothom, donant-los protagonisme, per tal que fossin exemple per a la Comunitat, principalment pels més petits. Després va tenir una petita trobada amb ells abans de sortir al carrer, on ens esperava un pica-pica per compartir en comunitat. Petits, joves i adults.

Va ser una eucaristia molt viscuda i molt agraïda.

Teresa Rabat i Àngels Arcos