28 de juny 2020

Missa de Sant Joan



Dimecres 24 de juny, diada de Sant Joan, patró de Vilassar de Mar i de la Parròquia, és va celebrar la Missa tradicional i formant part dels actes de Festa Major, això si, en format especial degut a la situació de  crisi sanitària.

Amb servei d’ordre d’atenció al públic que posava gel hidroalcohòlic, mascareta obligatòria, distancia de seguretat i altres mesures de prevenció, es va celebrar l’eucaristia a la que hi va participar l’Arxipreste de la Cisa, pot ser no tant solemne com en altres ocasions, ja que no era un acte oficial, però sí igual de sentida i viscuda per a tothom que hi va assistir.


A l’homilia és va projectar un vídeo, preparat per la Parròquia, significatiu de la vida de Sant Joan i de la història de la seva vinculació com a patró del municipi.

La missa va estar retransmesa en directe per Vilassar Ràdio i va poder ser seguida des de casa i en acabar, el col·laboradors que hi van participar van fer un aperitiu al Centre Parroquial brindant pel nostre patró.

Des de la Parròquia agraïm a Vilassar Ràdio la retransmissió, a tots els col·laboradors el fer possible la celebració i a tots els assistents la seva participació.