24 de des. 2020

Llum de la Pau de Betlem


Divendres 19 de desembre vam tenir lloc la ja tradicional celebració d'arribada de la Llum de la Pau de Betlem a Vilassar de Mar. 

Com cada any la celebració ens va recordar la importància de ser llum pel Món i sobretot ser portadors de la Pau simbolitzada per aquesta llum que els  minyons escoltes de Viena ens fan arribar des de Betlem. 

Amb el temple especialment preparat per l'ocasió, amb cants, pregàries, imatges, música i les paraules de Mn Josep Lluís, totes les famílies vam gaudir  d'aquesta cerimònia, que cada any ens ajuda a preparar el cor per l'arribada del Nadal.

El lema d'aquest any ha estat AFRONTEM LA PANDÈMIA SENSE EXCLUSIONS, un lema que ens convida a reflexionar sobre la nostra actitud front els altres, també en la situació de pandèmia que estem vivint.


Tot i la incertesa fins l'últim moment respecte a la possibilitat de participació de famílies d'altres municipis, la celebració va ser molt concorreguda especialment per famílies amb infants. 

En acabar la celebració els nois del Kt-Club van vendre els llantions que havien guarnit per recollir diners per les famílies cristianes de Terra Santa i tots ens vam endur el nostre fanalet il·luminat amb la Llum de la Pau de Betlem i amb l'encàrrec de dur la seva Pau a totes les persones, sense exclusions.

Ana Moreu