13 de juny 2021

El Consell d’Infants de VdM lliura donatius recollits a Càritas i Creu Roja

 


El passat dijous 10 de juny, als jardins de la Biblioteca va tenir lloc la entrega de la recaptació obtinguda per l'Onada Solidaria organitzada pel Consell d’Infants de Vilassar de Mar

El Consell d'Infants és un òrgan de participació  local perquè els infants col·laborin activament en el desenvolupament i millora de Vilassar de Mar a través de les seves idees, reflexions, opinions i propostes transformadores. Està format per una quarantena de Conselleres i Consellers, alumnes de 5è i 6è de primària de totes les escoles de Vilassar de Mar, que es reuneixen mensualment per debatre sobre la realitat del Municipi i com millorar-la.

Aquest any el Consell va estar treballant sobre com millorar els Objectius de Desenvolupament Sostenible a Vilassar de Mar, i d'entre aquests objectius va prioritzar posar fi a la pobresa i a la gana.

Per decidir com fer-ho van convidar a representants de Càritas i la Creu Roja, per conèixer les accions que ambdues entitats fan per combatre la pobresa. Després de debatre-ho van votar fer una campanya per recollir diners per la targeta moneder que s'entrega a les famílies que necessiten ajut alimentari.

Totes les escoles han participat en la campanya fent cartells i guardioles per l’onada solidaria que durant 9 dies ha tingut lloc a tot el Municipi.

A l'acte d'entrega dels diners recollits van estar presents el Consell d'Infants en ple, representants de Càritas i de Creu Roja, i el Regidor d’educació de l’Ajuntament.

Des de Càritas Vilassar de Mar volem agrair la iniciativa del Consell d'Infants i felicitar als Consellers i Conselleres per la seva sensibilitat envers els nostres co-ciutadans més desfavorits. Els diners rebuts aniran 100% a la propera recàrrega de les targetes moneder per ajut alimentari.