3 de des. 2021

Missa Familiar i d'inici d'Advent

 


Coincidint amb el primer diumenge d’Advent, el 28 de novembre vam celebrar la 2ª Missa Familiar d’aquest curs amb els més petits de la nostra comunitat.

Tot llegint la pregària per encendre la Corona d’Advent, els infants de la catequesi encenien el primer ciri.

Amb una homilia centrada en el temps litúrgic que començàvem, l’Advent, Mn. Juan Pablo va explicar el seu significat. Un temps per fer penitència, un temps de conversió, un temps per demanar perdó. “Obrim els nostres cors i deixem que el silenci entri en les nostres vides”. Buscar moments d’oració i pregària i encomanem a la Mare de Déu Puríssima Inmaculada Concepció aquesta primera setmana d’Advent. Unes paraules properes i entenedores per a tots els feligresos.


Com és habitual a les Misses Familiars, la eucaristia va estar acompanyada dels nostres musics i al capdavant de l’ordinador i projector teníem a la Marta, una joveneta molt complidora del nostre grup de KTClub.

A l’ofertori, els més petits van presentar la llum i els propòsits, per il·luminar el camí i demanar el seu compliment i que les puguin compartir, així com preparar els nostres cors per acollir Jesús.

En acabar, els nens i nenes de la catequesi van anar a la sagristia a saludar al Mn. Juan Pablo qui, simpàticament, els hi va fer una petita catequesi acompanyada de “Pa d’Àngel” com a premi per contestar a les seves preguntes.

Mª Àngels Arcos