1 de febr. 2014

Pregària en família, i tant que és possible!!


Dijous 30 de gener al vespre, va tenir lloc la reunió trimestral dels pares i mares de Catequesi de Primera Comunió, que aquesta vegada es va convertir en una xerrada oberta a tota la comunitat parroquial, dintre dels actes del "Caminem Junts!" que estem vivint aquest curs.


En Juanjo Fernández, conferenciant habitual en temes de formació y motivació, a més de professor i escriptor, ens va oferir la xerrada “Pregar en família, y tant que es possible!”


Amb un estil amè, modern i dinàmic, ens va donar moltes eines per introduir amb eficàcia la pregaria en la nostre vida cuotidiana: tant la pregaria individual com la pregària amb la resta de membres de la família.

A traves de conceptes tant nous com PreguIkea (la pregària en 25 “mobles”), la pregària del post-it, la pregària del cartonet i la pregària de la porta, ens va mostrar com la pregària ens pot ajudar a tenir més present en las nostres vides a Déu i a totes aquelles persones que ens envolten, i que a més, la pregària en família pot esdevenir una eina molt important de comunicació, complicitat i cohesió amb els nostres fills. Fins i tot, vam aprendre a beneir la taula a ritme de rock i Sarsuela i vam rebre una postal de Déu!!

Tots els assistents vam gaudir d’una xerrada molt interessant, vam aprendre moltíssim i vam passar-ho d'allò més bé. Us animem a continuar participant de las properes activitats programades!!

Si voleu conèixer millor les activitats d’en Juanjo Fernández, podeu consultar:

https://sites.google.com/site/juanjofernandezsola/


http://juanjocosesquepenso.blogspot.com.es/