1 de maig 2016

Per Sant Jordi: roses, llibres i concert. Tot un èxit !!


Vam començar amb un matí assolellat i esplèndid que convidava a sortir al carrer per fer Sant Jordi. El passat dissabte 23 d’abril  els de la Parròquia també vam plantar la nostra “paradeta” al mig de la Plaça de l’Església, i gràcies a la generositat d’alguns voluntaris/es vam poder mantenir-la en peu al llarg de tot el dia, fins i tot quan a la tarda una tempesta de primavera ens va obligar a recollir els llibres i roses que quedaven de forma precipitada i traslladar la parada a l’interior de l’església.


Cosa que va permetre, una mica més tard, veure una imatge bonica a la Parròquia: roses, llibres i música en un sol espai. Segur que Sant Joan, el patró,  s’ho mirava satisfet. I molt satisfets van sortir els assistents al Concert de música medieval que va oferir el Trio Ensemble Matelier, del qual forma part el director del nostre Cor Parroquial, l’Atsushi Moriya. Una música d’alta qualitat i molt ben interpretada, vinguda de Xipre i que va posar una bona cloenda a la Diada de Sant Jordi.

El “balanç” econòmic de la jornada també va ser molt bo: entre llibres, roses i donatius directes vam recollir 341’55€ que ingressarem al compte que Càritas Barcelona ha disposat per ajudar a les víctimes del terratrèmol de l’Equador.


Moltes gràcies a totes les persones que hi vau col·laborar, i en especial als voluntaris en diverses tasques que vau ajudar a fer possible la Diada. Segur que repetirem !!