28 de des. 2020

Misses del Pollet i del Gall


Com cada any, amb la Llum de la Pau a l’altar, es van celebrar les Misses del Pollet i del Gall per commemorar el naixement de Jesús i seguir el seu camí d’amor i felicitat.

Aquest any i degut a la pandèmia i per les mesures de prevenció no és van representar ni recitar les escenes de la composició musical “Les Figures del Pessebre” pels nens i nenes de catequesi de primer i segon any de comunió.

Una església amb molta assistència, respectant les restriccions d’aforament, i amb molta participació familiar i d’infants que van fer que la Missa del Pollet fos molt viscuda, ajudant-nos a superar, amb la fe que ens reforça el naixement de Jesús, aquest moments d’incertesa que vivim.

Al vespre, amb una hora avançada a l’habitual, amb la lectura del Pregó de Nadal, la Missa del Gall, amb la solemnitat de l’ocasió. En acabar, a la plaça de l’església, es va posar l’Infant Jesús i beneir el Pessebre municipal a la Plaça, aquest any sense ambient comunitari de gent aplegada per cantar nadales i per celebrar col.lectivament el Nadal.