24 de des. 2021

Concerts de Nadal del Cor Parroquial i de la Coral Englantina

 



Ens preparem pel Nadal i coincidint amb el cap de setmana del quart diumenge d’Advent a l’església van tenir lloc els concerts de nadal del Cor Parroquial de VdM i de la Coral Englantina de VdM.

Dissabte 18 de desembre, el tradicional Concert de Nadal del Cor Parroquial. Un any més el concert va ser un delit per tots els assistents.

Sota la direcció d’en Luís Bregel, el Cor Parroquial va connectar amb un públic que va aplaudir cada interpretació i que al final plegats van cantar, com cada any conjuntament la nadala “fum, fum, fum”.

En nom de tota la comunitat agraïm als membres del Cor el seu esforç i dedicació i encoratgem a persones que puguin estar interessades a provar i formar part del Cor Parroquial.

Cançons interpretades:

Cançó de l’estrella                                               

El desembre congelat                                                                             

Dorm bé

Si de noche ves que brillan

Nit de vetlla

Les dotze van tocant

Els àngels a la gloria

Zumba zum                                    

El noi de la mare

El tamborilero

Non non non

Santa nit

Joia en el món

Fum fum fum

                                                                      

Diumenge 19 de desembre també el tradicional concert de Nadal de la Coral Englantina. Dirigit per Josep Muñoz i amb la participació de la concertista Rosa Capilla, les violinistes Natàlia Borysiuk i Eulàlia Garcia i la violoncel·lista Gloria Coll, van interpretar la Missa Pontificalis de Perosi.

A continuació la soprano Rosa Mateu acompanyada per l’organista Carme Godall va interpretar temes de Garcia Morante i Eduard Toldrà, l’Ave Maria i d’altres i, per acabar, un cant comú de la coral amb la soprano amb nadales.