2 de gen. 2022

Misses de la Vigília de Nadal del Pollet i del Gall

 


Un any més, amb la Llum de la Pau arribada de Betlem a l’altar, com cada any a l’església, es van celebrar les Santes Misses de la vigília de Nadal, del Pollet i del Gall, per rebre el Nadal com la commemoració del naixement de Jesús enmig de nosaltres.

Un any més els més petits de la nostra comunitat ens trobàvem a les set del vespre per celebrar la tradicional Missa del Pollet. Una missa de la vigília de Nadal molt especial pels infants de VdM i de les seves famílies. Amb el missatge que Mn. Juan Pablo ens oferia en el seu escrit del butlletí de Nadal, ens disposàvem a viure el Nadal amb gran alegria. Fent partícip a la comunitat oferíem la llum de la pau arribada des de Terra Santa per ser recollida i escampada arreu del nostre entorn. També el colom de la pau, la flor i un cor per enfortir l'amor entre totes les persones. Amb la benedicció del nen Jesús i del pessebre juntament amb una Nadala ens felicitàvem les festes que estaven a punt de començar (Àngels Arcos).

A les onze de la nit, i amb la lectura del Pregó de Nadal, va començar la Missa del Gall,  amb la solemnitat de l’ocasió. La missa de la Nit Santa de Nadal va estar acompanyada pel Cor Parroquial i en acabar, a la plaça de l’església, es va beneir i inaugurar el Pessebre municipal.

Aquest any, com ja va passar l’any passat i degut a les mesures de prevenció, tampoc hi va haver l’ambient comunitari de germanor amb nadales, torrons, vi bo i cava.

Missa del Pollet










Missa del Gall