23 de juny 2013

Festa Catequesi

El divendres 7 de juny, al pati de l'Escola de les Religioses Franciscanes, vam celebrar la festa de fi de curs de la Catequesi de Primera Comunió. Infants, catequistes, mares. pares i altres familiars ens vam aplegar en una estona simpàtica i ens vam poder desitjar unes bones vacances.

Els nois i noies van cantar un recull de les cançons que han anat aprenent aquest curs a la Catequesi, dirigits per en Luis Bregel, després alguns dels que havien fet la Primera Comunió feia ben pocs dies van poder expressar el que havien sentit i, finalment, van fer entrega del sobre solidari amb més de 400 euros a la responsable de Càritas parroquial perquè els puguin invertir en ajudes a les famílies més necessitades de Vilassar de Mar. Vam acabar aquesta primera part compartint la pregària del Pare nostre i, tot seguit, vam passar a fer un petit berenar al voltant de les taules que s'havien anat omplint amb el que havien anat aportant totes les famílies.
Bon estiu, bones vacances i a l'octubre ens retrobem a la Catequesi o al KT Club. Però recordem que la fe i la nostra amistat amb Jesús no fan vacances!!