11 de juny 2013

Pelegrinatge a la Cisa del diumenge 9 de junyCom diu la cançó, diumenge passat la nostra Parròquia va ser Poble de Déu que camina i es va posar en marxa, fent junts el camí vers el Santuari de la Cisa, per celebrar tot el que hem viscut durant aquest any de la Fe, fent créixer aquest gran Do.


Als peus de la Mare de Deu de la Cisa ens vam trobar famílies senceres per compartir amb alegria balls, Eucaristia d’Acció de Gracies, taula i bons sentiments. I mes que mai ens vam sentir Poble mogut per l’Esperit, Poble que canta la vida, mogut en la missió d’acostar el Regne a tots el germans.
Es fa difícil de resumir tot el viscut aquest diumenge: la caminada fins a la Cisa, els balls que ens van fer volar els Bufanúvols, el Santuari ple de peregrins amb lluents fulards, cantant a la vida i lloant la Mare de Déu,.... Però si trobeu pel carrer algú ple d’energia renovada, d’il·lusió per compartir, amb un somriure lluminós, amb aquella pau interior que vesa per tot arreu, pregunteu-li com va estar la trobada que de ben segur que hi va estar!
La trobada va ser a les 9:30 a la Plaça de l'Església....

Pels carrers de Vilassar i escoltats per la policia, unes cinquanta persones inicien la marxa....La travessa va ser assolellada i tranquil.la....

Arribada al Santuari i trobada amb la resta que pujaven en cotxe....Explicació i presentació de la jornada....

A continuació les danses per la pau amb els germans "Bufanúvols"....
Eucaristia de l'Any de la Fe....


Reflexió i fotografies de grup....
Dinar de germanor i sobretaula....Hora dels adéus....
Dels 50 que van pujar caminant, només 11 ho van fer baixant....