26 de jul. 2013

Concert de música jove


El dissabte 13 de juliol va tenir lloc la primera activitat d’estiu organitzada pel Patronat Parroquial. Va ser un acte batejat com a “Concert Jove” on dos grups de música formats per nois i noies, la majoria adolescents, van fer gaudir a tots els assistents amb un parell d’hores de bona música.
Al pati conegut com “El Jardí de la Rectoria” al carrer Sant Roc, el concert es va iniciar amb una actuació d’un nou grup, “Eternal Chron”, format per les noies Claudia (bateria i teclat), Sacha (guitarra elèctrica) i Alexia (baix elèctric), totes elles de la nostra Parròquia,  que van fer de teloneres del grup “ Arts Festiqua” format per en David (guitarra elèctrica), Martí (baix elèctric), Adrià (bateria), Claudi (vocal), Víctor (saxo) i Gerard (teclat), que ens van tocar amb un estil propi i en format “mix” música clàssica, pop-rock  català i bandes sonores de pel·lícules, entre d’altres.
Al final i per concloure l’actuació, els dos grups junts a dalt de l’escenari van improvisar un tema conjunt que va  il·lusionar a tots els assistents.