23 de des. 2013

Primera Missa d’en Josep Teixidó a Vilassar de Mar


El diumenge 22 de desembre la missa d’onze va ser especial. Va estar presidida per en Josep Teixidó Cuenca, fill de Vilassar de Mar, que va ser ordenat sacerdot el passat diumenge 1 de desembre, a la basílica de La Sagrada Família, pel Arquebisbe de Barcelona.
 
Acompanyat pel Rector Mn. Antoni Roman i pel que va ser mossèn del nostre municipi, Mn. Fernando Xuclà, Mn. Josep Teixidó va celebrar la que va estar la seva primera missa a l’Església de Vilassar de Mar i va tenir unes paraules per Mn. Galvany (acs), recordant com el va fer viure la seva vocació sacerdotal.
Una Església plena per celebrar aquest gran dia, va agrair a Mn. Josep Teixidó la seva vocació desitjant, com ell mateix va dir, que sigui un sant sacerdot al servei del poble de Déu.
En acabar la missa i com a record d’aquest dia, la que va ser catequista de Vilassar de Mar durant 70 anys, l’entranyable Antonieta Paret, acompanyada per Manel Guardiola del Consell Parroquial, li van fer entrega d’una placa commemorativa en un emotiu moment.
En nom de tota la Comunitat et felicitem, Mossèn Josep Teixidó, i ens congratulem que siguis membre de la que sempre serà la teva Parròquia.