13 de maig 2014

La nostra Parròquia avui i en el futur. Orientacions


“Les parròquies necessiten sempre renovar-se, adaptar-se als temps presents i trobar les maneres més adequades per anunciar l’Evangeli” (Papa Francesc).

El divendres 9 de maig a la Sala Roser Carrau va tenir lloc la xerrada-col·loqui organitzada pel Consell Pastoral sobre l’enfocament del Projecte Pastoral amb l’objectiu de posar al dia objectius i mitjans de la Parròquia i que ens guiï pels propers anys.


Amb una assistència de 50 persones, a la sessió van participar la Sra. Mercè Basté i Mossèn Kim Cervera, membres del Centre d’Estudis Pastorals de Catalunya (CEP) que van fer una exposició orientadora sobre la Missió de les Parròquies, les raons per un Model de responsabilitat compartida i altres Models i experiències concretes que ja estan en marxa en altres parròquies.

També per part de l’Equip Coordinador de la parròquia es va presentar i exposar la situació actual del treball que s’està fent vers el Projecte Pastoral i els pròxims passos a fer.

En acabar les presentacions, un col·loqui obert amb qüestions i observacions relacionades amb el tema i al final es va presentar el vídeo de la Romeria a Montserrat del passat 22 de març.


CAMINEM JUNTS VERS UN PROJECTE PASTORAL ENGRESCADOR!!