28 de maig 2014

Lliurament de premis del Concurs Bíblic de Catalunya 2014


El dissabte 24 de maig una delegació de la nostra parròquia formada per catequistes i famílies hem anat a Terrassa per rebre el 1er Premi (categoria general) que el Jurat del Concurs Bíblic de Catalunya ha concedit a la Parròquia Sant Joan de Vilassar de Mar, pel treball dels infants de Catequesi de 2on any que han participat en aquest concurs i que té com a objectiu: 

Estimular  als nois i noies de les escoles i catequesi de Catalunya perquè coneguin Déu a través de les ensenyances de la Bíblia”.


Amb un total de 63.456 participants, aquest any ha estat la 29ª edició d’aquest concurs que amb el lema “I vosaltres, qui dieu que soc? “, els infants de la nostra parròquia han participat amb molta il·lusió i sent, per tant, un premi merescut.

L’acte presidit pel Bisbe de Terrassa, va comptar amb la participació del Consiliari, el Director General d’Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya, el President del Grup Avant, embrió i organitzador d’aquest Concurs i el President de la Federació de Cristians de Catalunya, que van anar lliurant els diversos premis a tots els guanyadors de les diferents categories. 

Tota la comunitat parroquial està orgullosa de la participació dels infants de catequesi i agraeix als Pares i famílies el suport donat. Ara, no obstant, entre tots hem de seguir esperonant a tots els infants dels diferents grups de catequesi de la nostra parròquia a seguir treballant i participar en properes edicions. 

El coneixement de la Bíblia és un pilar imprescindible pel futur dels nostres Joves.

Moltes gràcies a TOTS (L’equip de Catequesi)