28 de des. 2014

Llum de la Pau de Betlem 2014


El passat 19 de desembre, ens va arribar la Llum de la Pau que ve des de la cova de Betlem. Els escoltes i guies d’Àustria, viatgen de Viena a Betlem per encendre el seu fanalet amb la llum i així poder escampar-la a les nostres llars, hospitals, amics…  Va ser una celebració molt emotiva, oberta a tothom i com no amb la resta de parròquies que formen l’Arxiprestat (de les del maresme).


Sota el lema “Créixer en Pau”, vam poder fer de la celebració una estona plena d’emocions, amb vídeos, lectures, cants, pregàries, l’entrada de la llum i un power point que portava per títol “Els infants volem créixer en pau” alhora que es llegia un testimoni, es penjava una fulla a l’arbre de la pau i es posava la paraula PAU en diferents idiomes a la cartellera on hi havien els dos coloms.

Amb gran participació dels nostres infants de la catequesi, se’n van endur la llum en els fanalets que ells mateixos van elaborar a les darreres sessions de catequesis i que també els va ajudar a entendre millor el significat.

Per acabar la celebració ho vam fer amb un magnífic concert de Gospel, interpretat pel grup: “Twocats pel Gospel”, que ens va permetre cantar i pregar per la pau amb tota la comunitat.

Van aconseguir que tots els assistents s’aixequessin dels bancs per seguir el ritme que ells marcaven. De ben segur que per a més d’un dels infants que hi van assistir va ser el seu primer concert!!!

Bones festes Nadalenques 2014.

Àngels Arcos